Find Us and Grow
Find Us and Grow

Onze sportvoeding winkel in Roosendaal

Op zoek naar de beste sportvoeding voor jou? Onze specialisten helpen je met plezier in onze winkel in Roosendaal. Muskle biedt je meer dan 20 jaar ervaring in dieet- en sportvoeding, met een sterke focus op je gezondheid. Alles gebeurt onderbouwd en verantwoord. We starten met een intakegesprek waarin jij je doelen met ons deelt. Vervolgens maken we je wegwijs doorheen het productgamma, geven we de nodige achtergrondinformatie en adviseren we je over de beste aanpak voor jouw situatie. Kom gerust langs. Zo kunnen we alles grondig bespreken en ben je klaar om jouw ambities waar te maken.

Onze Service

  • Persoonlijke intake
  • Bestellingen ophalen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Producten reserveren
  • Ruilen en retourneren

Ons Assortiment

In onze winkels vindt je hetzelfde uitgebreide assortiment als in onze webshop. In ons assortiment vind je verschillende gezonde sportvoeding zoals proteïne, eiwitrepen en shakes. Daarnaast verkopen we ook diverse sportsupplementen zoals aminozuren, BCAA, creatine en glutamine.


Muskle Roosendaal

Openingsuren

Ma 12u00 – 18u00
Di 12u00 – 18u00
Woe 12u00 – 18u00
Do 12u00 – 18u00
Vr gesloten
Za 10u00 – 16u00
Zo gesloten

Sportvoeding kopen

Bij Muskle kun je sportvoeding van de beste kwaliteit kopen. Met een analyse van jouw lichaamstype en doelstelling zorgen ervoor dat we jou uiteindelijk kunnen adviseren met de juiste supplementen en/of dieetplan die zijn afgestemd op de doelen die jij wilt bereiken. Meer info vind je ook op onze blog. Je kan online bestellen en in de winkel afhalen. Betalen hoeft pas in de winkel. Je bestelling blijft 5 dagen voor jou gereserveerd. Betalen kan in al onze winkels met cash, pin, Bancontact, Visa-kaart of MasterCard.