Find Us and Grow
Find Us and Grow

Bezoek onze fitness supplementen winkel in Begijnendijk

Op zoek naar de beste fitness supplementen? Onze fitness- en bodybuild specialisten helpen je met plezier in onze winkel in Begijnendijk. Sinds 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in sportvoeding. Gedurende deze tijd hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd, met een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige producten waar wij volledig achter staan. Muskle biedt de hoogste kwaliteit voedingssupplementen aan tegen de juiste prijs. Producten als whey proteïne, creatine, aminozuren, weightgainer, pre workout en natuurlijk BCAA en glutamine. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt voor onze producten.

Jouw sportsupplementen winkel met persoonlijk advies

Als topsporter ben je je er goed van bewust: voeding van hoge kwaliteit is essentieel om te voldoen aan de specifieke behoeften van je lichaam tijdens een intensieve training. Ontdek ons uitgebreide assortiment sportvoeding en supplementen die essentieel zijn voor krachttraining en bodybuilding. In onze winkel hebben we de volgende service:

  • Persoonlijke intake
  • Bestellingen ophalen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Producten reserveren
  • Ruilen en retourneren
  • Ons gehele assortiment

Wij ondersteunen je voor, tijdens en na het sporten met onze gezonde en op maat gemaakte producten die passen bij jouw individuele behoeften. Je kunt online bestellen en je bestelling ophalen in onze winkel in Begijnendijk. Betalen kan ter plaatse en we bieden een reserveringsperiode van 5 dagen voor je bestelling. We accepteren betalingen in onze winkels met cash, pinpas, Bancontact, Visa of MasterCard.


Muskle Begijnendijk

Openingsuren

Ma 11u00 – 18u00
Di 11u00 – 18u00
Woe 11u00 – 18u00
Do 11u00 – 18u00
Vr 11u00 – 18u00
Za 11u00 – 18u00
Zo gesloten

Welke fitness supplementen kopen?

Sportvoeding en voedingssupplementen zijn onmisbaar geworden in het voedingsschema van elke sportliefhebber, ongeacht het niveau. Deze supplementen helpen bij het bereiken van een evenwichtige lichamelijke huishouding. Welke fitness supplementen kan je zoal kopen?

Eiwitten zijn essentiële bouwstenen voor ons lichaam. Eiwit supplementen, zoals eiwitshakes en proteïne poeder, ondersteunen spieropbouw en herstel van spieren, vooral na een intensieve training of wedstrijd.

Extra eiwitten en proteïne kunnen ook helpen bij het afvallen. Creatine verbetert prestaties bij explosieve krachtinspanningen en moet niet ontbreken bij sporters die het beste uit zichzelf willen halen. Eiwitten zijn de nummer één sportvoeding voor snel herstel van spieren na het sporten en leveren van prestaties. Eiwitshakes zijn de meest eenvoudige manier om extra eiwitten binnen te krijgen.

BCAA’s zijn misschien wel de bekendste en belangrijkste aminozuren en bestaan uit Leucine, Isoleucine en Valine. Deze aminozuren zijn perfect om in te nemen rondom of tijdens het sporten. Glutamine is een bekend, niet-essentieel aminozuur en wordt naast BCAA’s ook veel gebruikt als supplement.

Bij Muskle Sportsupplementen in Begijnendijk kun je terecht voor alle fitness supplementen die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar innovatieve pre-workoutsupplementen, BCAA’s, creatine, taurine, energiedrankjes of meer, ons uitgebreide assortiment is zowel in onze winkels als online beschikbaar. Zo kun jij het maximale uit je sport- of trainingssessie halen.