Get The Support You Need
Get The Support You Need

Gepersonaliseerd advies

Wil je jouw trainingsschema naar een hoger niveau tillen? Met het juiste dieet- en sportvoedingsadvies optimaliseer je de inname van eiwitten, vitaminen en enzymen om zo het maximum uit je lichaam te halen.

Muskle biedt je meer dan 20 jaar ervaring in dieet- en sportvoeding, met een sterke focus op je gezondheid. Alles gebeurt onderbouwd en verantwoord. We starten met een intakegesprek waarin jij je doelen met ons deelt. Vervolgens maken we je wegwijs doorheen het productgamma, geven we de nodige achtergrondinformatie en adviseren we je over de beste aanpak voor jouw situatie.

Persoonlijke begeleiding

Met een persoonlijk begeleidingsschema door Muskle zet je alles op alles om jouw doelen te halen. Je ontvangt een voedingsschema op maat van je ambities en persoonlijke waarden. Hierin ontdek je wat je moet eten en drinken – en welke supplementen jou sterker kunnen maken.

Door middel van een vetmeting bepalen we je vetpercentage en spiermassa. Zo hou je jouw voortgang zorgvuldig in het oog. Bovendien is het een extra motivatie om voluit voor je doelen te gaan – of om je goede eetgewoontes vol te houden.
Persoonlijke begeleiding kan al voor 50 euro. Hierin zit de opstart vervat én gratis opvolging achteraf – indien je jouw producten bij ons aankoopt.

Bezoek onze winkels

Muskle Brugge (gesloten)

Maalse Steenweg 145, 8310 Brugge

Muskle Antwerpen

Nationalestraat 63 – 2000 Antwerpen

Muskle Aalst

Gentsesteenweg 36 – 9420 Erpe

Muskle Hasselt

Hassaluthdreef 6a – 3500 Hasselt

Muskle Mechelen

Putsesteenweg 1 – 2820 Bonheiden

Muskle Aarschot (gesloten)

Leuvensesteenweg 130 – 3200 Aarschot

Muskle Begijnendijk

Liersesteenweg 290, 3130 Begijnendijk

Muskle Roosendaal

Kade 78 – 4703 GH Roosendaal

Contact & openingsuren