Find Us and Grow
Find Us and Grow

Bezoek onze fitness supplementen winkel in Aalst

Enkel deze maand: éénmalig 10% korting in de winkel bij aankoop van meer dan €60!

Op zoek naar de beste fitness supplementen? Onze fitness- en bodybuild specialisten helpen je met plezier in onze winkel in Aalst. Muskle biedt je meer dan 20 jaar ervaring in supplementen en sportvoeding, met een sterke focus op je gezondheid. Wij zijn een begrip geworden onder zowel fanatieke als recreatieve sporters. Producten als whey proteïne, creatine, aminozuren, weightgainer, pre workout en natuurlijk BCAA en glutamine. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt voor onze producten.

Jouw sportsupplementen winkel met persoonlijk advies

In onze sportsupplementen winkel in Aalst krijg je advies op maat. Met een analyse van jouw lichaamstype en doelstelling zorgen ervoor dat we jou uiteindelijk kunnen adviseren met de juiste supplementen en/of dieetplan die zijn afgestemd op de doelen die jij wilt bereiken. Vervolgens maken we je wegwijs doorheen het productgamma, geven we de nodige achtergrondinformatie en adviseren we je over welke supplementen te kopen. Wij bieden de volgende diensten in onze winkels:

  • Persoonlijke intake
  • Bestellingen ophalen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Producten reserveren
  • Ruilen en retourneren
  • Ons gehele assortiment

Heb je extra uitleg of advies op maat nodig voor het aankopen van supplementen? Geen probleem! Wij staan altijd klaar om je verder te helpen met al uw vragen. Je kan online bestellen en in de winkel in Aalst afhalen. Betalen hoeft pas in de winkel. Je bestelling blijft 5 dagen voor jou gereserveerd. Betalen kan in al onze winkels met cash, pin, Bancontact, Visa-kaart of MasterCard. 


Muskle Aalst

Openingsuren

Ma gesloten
Di 12u00 – 18u00
Wo gesloten
Do 12u00 – 18u00
Vr gesloten
Za 10u00 – 16u00
Zo gesloten

Welke fitness supplementen kopen?

Welke fitness supplementen kan je kopen om te gebruiken voor en tijdens fitness training? Een eiwitshake of eiwitpannenkoek is een goed begin voor de ochtend. Er zijn talloze eiwitshakes die passen in een voedzaam dieet en helpen bij spieropbouw en herstel.

Voor de training kan je Carnitine kopen om de vetverbranding te stimuleren of een pre-workout met creatine voor spieropbouw en explosiviteit.

Tijdens de training zijn er verschillende sportdranken te koop, zoals Carnitine sportdranken die hydrateren en extra vetverbranding stimuleren. Dranken die de glycogeenvoorraad aanvullen en mineralen aanvullen die verloren gaan door transpireren zijn ook beschikbaar.

In rust groeien de spieren en herstellen kleine spierbeschadigingen na een zware training. Het is verstandig om eiwitten, aminozuren, mineralen en vitamines te kopen en toe te voegen aan het dieet, samen met voldoende hydratatie.

Shop bij Muskle sportsupplementen in Aalst voor alle fitness supplementen voor al jouw behoeften. In onze winkels vind je hetzelfde uitgebreide assortiment als in onze webshop. Wij bieden innovatieve pre-workoutsupplementen, BCAA’s, creatine, taurine, energiedrankjes en meer, zodat jij het maximale uit je sport of trainingssessie kunt halen.